Do -20% NA WYBRANE PRODUKTY JUŻ TERAZ w Sagitariusie!
PROGRAM LOJALNOŚCIOWY - WYDAWAJ PUNKTY NA KOLEJNE ZAKUPY!

Nóż Herbertz Solingen Italian Stiletto Style Black

Symbol: 105427-0
Dostępność: Duża dostępność
153.39
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
21
  • Kurier 21
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
1 szt.
Herbertz Solingen odwołujący się designem do klasycznego włoskiego noża sprężynowego, tradycyjnegoItalian Stiletto, solidnego i wytrzymałego. Piękno noża podkreśla eliminująca odblaski, matowa powłoka głowni typu BT (Black Teflon). Klinga wykonana technologią"CNC Technology Cut", charakteryzuje się bardzo dobrym trzymaniem ostrości oraz wysoką odpornością na korozję.

Głownia - o profiluDrop Point, grubości 3 mm. Wykonana z hartowanej w przedziale 54-56 HRC, stali nierdzewnej AISI 420. Wyprowadzoneszlifem wklęsłym (Hollow grind) ostrze zapewnia dobre właściwości tnące. Flipper oraz wpasowany w linię grzbietu dysk Thumb Disc umożliwiają szybkie otwarcie klingi. Solidna blokada głowniLiner-Lock. Stalowy jelec, chroni dłoń przed zsunięciem się podczas pracy. Klingę osadzono na osi głównej śrubą typu torx, którą możemy regulować luzy oraz siłę potrzebną do otwarcia głowni.

Rękojeść - ergonomiczna, profilowana pod dłoń, wykonana z tworzywa zapewnia pewny chwyt. Nóż bardzo dobrze leży w dłoni, nie ślizga się, można nim łatwo operować w każdych warunkach. Przykręcany śrubami torx, metalowy klips pozwala przenosić folder w pozycji tip-up (czubkiem do góry). W tylnej części chwytu otwór umożliwiający montaż linki zabezpieczającej.

Dane techniczne:
Numer produktu: 229512
Długość całkowita: 205.0 mm
Długość głowni: 90.0 mm
Grubość głowni: 30.0 mm
Waga: 162.0 g
Stal: AISI 420
Typ głowni: Drop Point
Rodzaj blokady: Liner-Lock
Materiał rękojeści: ABS
Klips: Tip-up
Producent: C. Jul Herbertz GmbH, Solingen

Opracowanie: firma Sharg®

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: